Sunday, December 18, 2011

Wedding Reception Aznida+Razman

hello..

quite a long time MessySerabut x update blog. bukan kata x update jeguk pun x sebenarnya. hmm. setelah almost sebulan x buat apa kat rumah hari ni MessySerabut ikut geng Inai Photography pergi wedding. best jugak memandangkan dah lama x ikut. lagipun MessySerabut boring jugak dok rumah x buat apa. berat badan pun dah meningkat. kilonya jangan sesekali tanya. haha.

hari ni pergi wedding Hanida and husband [Razman] dekat Kepala Batas, Penang. wedding yang bertemakan biru muda dan putih. kombinasi yang agak cantik. rona lembut menjadi pilihan mereka. segala pakaian dari Butik Inai Tasek Gelugor. cantik. tapi MessySerabut tertarik dengan pakaian family mereka yang bertemakan grey dan paling paling paling tertarik dengan baju salah seorang ahli keluarga pengantin.  majlis dibuat disebuah restoran yang x sempat MessySerabut nak jenguk namanya. hehe.









ni sedikit gambar yang MessySerabut sempat edit. memang kalau bab edit ni MessySerabut x berapa teror sangat. jadi sesapa yang pandai mintak tolong ajar la. hehe. doa MessySerabut kepada pasangan mempelai semoga hubungan yang dijalin akan kekal sehingga akhir hayat. bye.


Nota: harap readers semua boleh comments untuk MessySerabut improve lagi okey. thanks. [ala-ala nak berdokumentari plak ayat MessySerabut] hahaha..

5 comments:

asyraf ahmad said...

Nice pictures!!
bravo
tahniah to the mempelai...

bwalking here
to my blog - Acapsuur (>,<)

Azni Zulaikha said...

wooottt wooott nice! byk job eh! ajk aku skali..berat aku sentiasa naik jugak ;p

MESSYSERABUT said...

asyraf ahmad : thnks.. still keep improving.

ajnee: haha.. x de la.. x da job pon...

Syafiq A. Ghani said...

MESSYSERABUT: Nice bro. Ak suke gambor2 wedding kat atas tu.. Susunan kemas

MESSYSERABUT said...

thnks.. baru belajar.