Sunday, April 7, 2013

BURGER BAKAQ ABANG BURN

assalamualaikum dan salam sejahtera

wah... best jugak weekend dekat rumah yenyen. what a nice weekend in this april. april's weekend yang setat dengan ketidakboringan so tak sabar untuk menanti weekend weekend yang akan datang.

penangan nak makan burger bakaq abang burn punya pasal so plan menjadi. pergi rumah yenyen dan keluar ke abang burn punya kiosk untuk order burger. walaupun dengan penuh kekenyangan sebab makan dulu kat rumah yenyen tapi tidak mematahkan semangat nak merasa air tangan abang burn. eh tak pekerja abang burn. tudiaaa bunyi macam sekeyri kan. terpaksa share sebab takut tak habis makan sensorang. dua burger + onion ring kongsi empat orang. hihihi.





lepas tu kami sempat sambut birthday yenyen sekadar ala kadar kecil kecilan buat bbq kat rumah yenyen. walaupun birthday dah lepas beberapa hari tapi syok jugak dapat buat bbq dengan family dia. adik dia yang hingaq pot pet pot pet doplohpatjam, adik pompuan dia yang pandai nyalakan api, dia yang suka dengan minyak tanah curah atas api sampai kena sambaq. kihkihkih. *padan muka to you* nada lagu birthday.

ada sausages, mushrooms, beef burger, bihun goreng wah sedap jugak tapi slek kek lupa beli. tiup api bbq je la senang! kahkahkah. paling time main kejaq-kejaq dengan kereta utara mai tapi ntah betoi ka dak pun tak tau. kantoi jugak no plat yang dia blurkan kat blog. so ye kak. sekeyri jugak yenyen potong memotong time tu. gigi bergeletar.




so time nak balik kami decide untuk naik tren yang crowded! kbai! rimassssss.... sampai ja terus cari cool blog dan hot and roll!!!! lapaq... :p


bye!

twitter : @MessySerabut | instagram : mohamad_hazwan | www.facebook.com/messyserabut

2 comments:

[z@ck] said...

bila masa kita racing tngah jalan ni? hahaha..tak pasan pun.btoi dah la tu kalau ada sticker victoria =P

MESSYSERABUT said...

kihkih... i just said to my friends yg keta depan tu akak then depa tak caya. camtu la terjadinya racing. tak la racing sgt. hehehe.