Tuesday, June 11, 2013

Lunch Date at Fullhouse Cafe, Penang

assalamualaikum dan salam sejahtera

tajuk macam entry first date dgn makwe baru kenal seminggu. sebenarnya aku pi Fullhouse Cafe tu dah lama. Mother's day hari tu lagi tapi dah nak masuk Father's day baru sempat nak mengupdate. busy gitu kan.


so i decided to treat my mom at that cafe. macam glamour sikit kan. tu pun kawan aku yang suggest kalau tak aku nak pergi sorang je makan then blah. biadap sangat lerr pulok tinggalkan mak aku sensorang. memandangkan aku habis exam awal so start cuti pun awal lah. aku pergi la makan kat situ dengan mak aku.

makanan kat situ tak ler mahal mana. tak la semewah kedai tu. hehe. fair fair je la. so mak aku order chicken chop sbb tu je favourite western food mak aku. aku pulak ambek set lunch yang carbonara spegeti. boleh tahan la rasa dia tapi tak ler sodap mana. kalau dalam lima bintang aku bagi tiga ja kot. hehe. semua aku makan dua orang tu dalam RM40 je. berbaloi la.




sebelum balik tu sempat la sat shopping kat komtar. aku suggest la jugak kalau sapa-sapa nk sambut birthday ke hapa boleh jugak buat kat Fullhouse Cafe ni sebab senang kalau sesapa tak sempat beli hadiah boleh je borong kat situ. haha. hebat tak idea aku??? 

bye!

2 comments:

Cik Fatin Chocoholic said...

gila sedapp!!!!!!

MESSYSERABUT said...

boleh la tahan. tak sedap mana pun.