Monday, November 5, 2012

Yay! Last paper...

assalamualaikum dan salam bercuti (kepada yang bercuti) hehehe...

Alhamdulillah finally dah habis first year untuk degree. habis ja last paper sem ni terus yehuuu cuti is coming! and imma so excited. syukur exam semua lancar dan tak harap pun sangat untuk result gempak. just nice and its okey. tak sabar nak tunggu tahun depan, depan dan depan lepas tu kerja! pegang gaji sendiri.

barang semua dah packing masuk dalam beg simpan kejap-kejap dalam almari dan chowcinchow. so time cuti will be missing all friends nak chit chat, rindu CRUSH (itu yang penting). rindu jugak hampa semua yang sanggup telek blog ni. ahhh so sweet macam nak mintak penampaq. hikhik. apapun untuk yang nak bercuti, dah bercuti dan bakal bercuti SELAMAT BERCUTI ya semua. harap cuti anda tidak membosankan. hehehehe. mohon sesiapa yang ada part time vacancies sila inform. tudiaaa cara tak mau hilang bosan!

bertaburan sebab tengah mengemas! 

baju yang nak angkut bawa balik!

yang berjaya disumbat dalam almari! see u next year!
benda paling utama dalam sem ni yang yeah sure akan ingat. dapat call dari HEP sambung talian dengan lecturer sambil tu kena jerit panggil ke office dia ambil borang salah laku! ishhh jahat sangat ka aku ni??? 

buat rileks sudah!!!
HAPPY HOLIDAY 

p/s: tak sabar nak tunggu untuk Sabah Trip this coming saturday! yehuuuu... tunggu entry untuk trip pulak!

bye!

4 comments:

Arsyad Muhamad said...

rindu kt messy nanti..much2 hahaha :P

fareha said...

pergh, berani x datang kuliah. memang star lah en.Hazwan ni.hahahha.
memalsukan tandantangan? ni semua kesalahan kamikaze nih.heehee

happy holiday bro!

Azri Syazwani Muda said...

oooo gengstahh sekolah rupanya. >.<

MESSYSERABUT said...

arsyad : gedix sokmo mu nih

fareha : hahaha.... lebi kurang la

Azri syazwani muda : gangsta!!!!