Saturday, February 24, 2018

TRAVEL : CNY Retreat Hatyai, Thailand (2018)

Yang ni aku nak belanja gambar je sebab malas nak cerita lebih. Hatyai ni pun aku orgasm tengok orang share kat facebook pergi naik tren. Aku pun nak cuba la. Ramai namatey wei orang naik tren. Rimas mak nak. Lebih baik naik van. Bayar lebih 2bath je pun. Trip ni pun unplanned. Hotel pun tak tempah awal. Main redah je. Nasib tak kena tidur masjid. Duhhhhh.... nah layan mata tengok gambar aku jangan muntah.



dalam tuk tuk pun sempat selfie

dia punya ramai nak naik tren macam tiada hari esok

cute key chain yang ramai orang nak tapi aku tak beli


lobster dia tak lalu aku tengok

kaler sama pulak padahal dah tengok macam lain dah. rabun kaler

floating market



Balik kami naik van je senang. Bayar naik pastu tidur. Bye!

1 comment:

Noorasikin Azis said...

MASA MASUK BORDER THAILAND TU MASA NK COP PASPORT ADA SELIT DUIT DAK DLM PASPORT??