Saturday, September 8, 2012

#Merdeka55

tanggal 31 bulan lapan lima puluh tujuh, hari yang mulia, hari bahagia, sambut dengan jiwa yang merdeka... lalalala...

eh..eh.. assalamualaikum and peace no war! main terjah ja aku nyanyi lagu merdeka dengan tak bagi salam apa kan. haha. haish aku pun pelik aku pending gila kalau bab nak update blog. padahal merdeka bulan lepas bulan ni baru sempat nak update. kemain sakan aku mem'busy'kan diri yang tak berapa busy ni kan. kuikuikui.

so hampa buat apa ja hari merdeka hari tu? sempat tak ber'hashtag' untuk #MYSyg dan #Merdeka55???
hari tu punya merdeka sempat jugak la aku sambut dengan family sebagai bukti sayangnya aku kat negara Malaysia ni. hehehe. so satu family aku pergi la makan-makan dekat Feringghi Stone, Penang. huish.. english tak nak kalah. hahaha. bukan main terkejan-kejan kami sebab bertolak lepas solat jumaat dan nasib baik tak jem! kalau dak sambut dalam kereta ja la.

bekalan masakan emak dan kakak2ku.hehehe

si kecik ni takut air


hahaha.. malu ke takut ni???






bye!

2 comments:

fareha said...

omg! sape pakai kain batik tu? hehehee

MESSYSERABUT said...

hello... he's my bro in law lah. hahaha... dia lupa bawa jeans! excited sgt kot. so terpaksa singgah beli seluar lain. hehehehehehehe....