Thursday, November 7, 2013

Semester Break

Hi everyone,

Thanks God tinggal lagi dua paper saja yang belum jawab untuk final exam sem 4 ni. tak sabar nak start cuti. so much plans that i have in my mind cuma takut tak terbuat saja.

i was thinking of doing part time job instead of duduk rumah lepak-lepak pastu bosan masuk dapur makan. lepak depan tv ngadap smartphone layan instagram. insyaallah semoga niat nak buat part time job berhasil amin. tunggu dan lihat macam mana. haha.

paling excited nak cuti semester kali ni adalah sebab nak terjah kawasan. haha. nak travel dan berjimba-jimba tapi aku akan rindu laa sama blog ni sebab kat rumah jarang aku buka blog. semua update instagram dulu. pity you dear blog. insyaallah akan ada update pasal travel nanti.

oh ya, untuk cuti kali jugak excited sebab nak bagitau pemenang untuk giveaway pertama yang aku buat. i'm so glad and thankful sebab ada jugak yang sudi join walaupun tak seberapa. dalam bulan disember aku akan publish sapa yang lucky yang dapat hadiah tu. yang tak dapat jangan risau rezeki untuk giveaway yang akan datang ka. cewah. doa-doa semoga ada rezeki lebih nak share share.

jadi lain kali kita story story lagi sebab i got to go nak pack barang mana yang patut. surely tak sabar nak balik. i'll miss you guys!


bye!

4 comments:

Muhammad Khairuddin Lim said...

Selamat bercuti....

MESSYSERABUT said...

thanks...

Alya Humaira' said...

hehe... my frenz... dah umumka siapa yg mnang GA first awok haritu..? hehe...saja nak tau.. habis 25hb nov haritu kan?

MESSYSERABUT said...

hi al. tq sbb ingatkan. sory la al lambat umumkan pemenang GA sbb hazwan bru balik dri shah alam. lusa nak pegi bandung plak. inshaAllah after balik bandung hazwan umumkan.