Wednesday, December 4, 2013

SENARAI PEMENANG GIVEAWAY PERTAMA DARI MESSYSERABUT

Hi everyone...

First of all a lot of thanks to all participant who joined my very first giveaway.

As we know, giveaway tu dah pun expired. Aku nak mintak maaf sangat-sangat sebab lambat umumkan pemenang giveaway tu sebab aku dah lama tak on laptop dan dah lama tak ngadap blog atas sebab tertentu. 

Jadi hari ni aku nak umumkan pemenang 
GIVEAWAY PERTAMA DARI MESSYSERABUT!




DAN FOLLOWER BERTUAH (berdasarkan undian random)


Sila emelkan nama, alamat, blog url dan no telefon(optional)/wechat/whatsapp ke:

messyserabut@gmail.com

untuk urusan pemberian/penghantaran hadiah. 

kepada yang tak menang terima kasih banyak sebab sudi join. Kalau ada rezeki nanti menyusul lah giveaway kedua dan seterusnya. Banyak lagi yang saya perlu baiki harap semua dapat beri idea dan pendapat di ruangan comments. 


Bye!

2 comments:

Muhammad Khairuddin Lim said...

Tahniah....

fadh said...

weiiiiiiiii. aku silent reader. haha