Wednesday, February 20, 2013

#1 Birthday The Two Girls

assalamualaikum dan salam sejahtera

like i mention in january tweets i would celebrate my nieces birthday so this month baru berjaya mengapdetnya. punya lama baru aku nak update. bebudak tu pun dah besar godang gamaknya baru terupdate aku punya entry untuk depa. haish...

my sis yang duduk kat shah alam balik that weekend so we celebrate the party at my home. buat sikit-sikit ja. jemput pun sedara mara ja untuk mai perabis the cake and other dishes. my mom buat mee sanggul goreng. my sis buat mee hailam dan dan dan aku buat triffle. hikhik.


so that night the girls yang kecik-kecik would become a princess of the night. pakai segala macam benda alah pink dah jadi pari-pari kecil pulak aku tengoknya. haha.


and of course yang tua-tua bangka would be focused on the food lah kan. aku pun termasuk golongan tua-tua jugak. T__T yang adik aku gila snap sampai naik meluat aku nak layan. haha.






so now is the part for cake! 
(me got excited but they make slumber face while the orang tua-tua pulun suruh tiup lilin tu)
mau banjir pulak kek tu
...


bye!

2 comments:

fareha said...

hahaha. comelnya your nieces!

MESSYSERABUT said...

mcm uncle dia la. muehehehe.... *perasan