Tuesday, October 22, 2013

Si Comel Photogenic : Lola & Grey

assalamualaikum dan salam sejahtera

balik cuti raya qurban baru-baru ni aku tengok Lola dah mula menggatai dengan kucing jantan jiran sebelah Grey pulak kena serang buasir tp thanks God dah sihat balik dah. semua sbb silap makan.

tak sabar nak tunggu Lola preggy dan dapat anak tp maybe akan di adopt kan kepada orang lain sebab mak tak nak banyak sangat kucing kat rumah. so nanti kalau ada aku kasi hampa tau. kalau nak boleh datang rumah ambil.

jom tengok gambar kucing-kucing aku yang ala2 photogenic tak berapa jadi. kesian kena berkotoran demi aku.


Lola perasan model bajet bagus nasib kau la Lola gambar kau tak banyak. kenapa asyik lari ja bila aku nak tangkap gambar. padan muka.



muka Grey yang macam buat comel padahal mata masuk habuk sebab kelam kabut lari naik pokok macam tak pernah tengok pokok gayanya. sekali terkelippop kelippop kat situ sebab pedih.




bila bunyi pinggan je terus lari mencanak macam Usain Bolt. nasib baik aku sempat snap dan jadi macam ni. kekeke. pro jugak aku ye. masuk bakul angkat sendiri ja aku ni. haha.


bye!

P/S: YANG BELUM JOIN GIVEAWAY JOM KLIK SINI

9 comments:

TelingaBulat said...

comel sgt mereka ni hehehe

MESSYSERABUT said...

telinga bulat: hahaha. terima kasih. tak ler comel mana. kena buat extension bulu2 biar gebu. huhu

piqa da bajitos said...

hehe kemain laju lagi ha

MESSYSERABUT said...

piqa da bajitos : hahaha. lapaq mungkin.

Jack Bravo said...

minta boleh x kucing ni :P

MESSYSERABUT said...

jack bravo : tunggu lola deliver kitten kita roger. okey...

MG schmidt said...

eiiii! yg grey tu comel giler!!

MESSYSERABUT said...

MG schmidt: hahaha... :) thanks.

Jack Bravo said...

okey... kite tgu tau :) mesti chumel huhu