Thursday, May 19, 2011

after waiting...

After waiting for almost 2 years we got what we waiting for. "The House". Thanks God for giving us, my family and I, that opportunity to get it. Thanks also to my beloved father because really work hard for that. You know what balik kampung baru ni masa cuti hari keputeraan I'm quite shocked looking at my house compound because it's really messy *macam nama blog aku plak ye* sebab my second house is under construction. Actually rumah tu abah yang usahakan untuk ianya dapat dibina. Tapi after two years baru rumah tu dapat dibina. It was one of my kezutan yang aku dapat masa balik hari tu.
One more kezutan was I gonna be uncle in 8 months to go. OMmJAYY aka OMG!!! I can't believe this. Hehe. But I really2 bersyukur kepada Allah for giving my family and I this anugerah yang tidak ternilai. Congratulations to my along and akak ye.. take a good care okay. To my second kakak nevermind nanti ada la rezeki tu. Lambat sikit kot sebab nanti x larat plak mak nak jaga dua2 anak pompuan dia nak berpantang. Haha..
Tapi balik hari tu agak x syiorr *syiok* jugak la sebab x bleh pergi mana2. Kereta x da. Kalau naik moto alamatnya basah lokoih lencun la. Hujan je. So mana lagi nak pi hujan2 kalau bukan atas katil bawah selimut. Hah tapi on 16th May aku sempat pergi sekolah ambil my SPM certificate. Kebetulan on that day Hari Guru!!! heeee.. bleh la ucap selamat hari guru kat bekas2 cikgu aku dulu. But the part yang paling best masa one of my teacher wish me "Happy Teacher's Day" belum sempat aku ucap dia ucap dulu. Thanks Teacher Khausar. She's my english teacher. Really rasa macam dah jadi cikgu walaupun masih belajar. Kah3!!! Itu je la untuk post kali ni. Tapi before that layanz sikit picture my second house yang under construction tu. Hehe..

-my second house-

-mana satu bilik aku??-

-gonna be uncle. tua dah ka???hee-





1 comment:

アヌム ちゃん said...

Salam. singgah sini ye~ Nice blog :)
Sudi2 la visit me @ frommetoyou eh..arigatou..(^____^)