Monday, October 10, 2011

cupcake vs aishiteru

holla bloggers..

hari ni aku ada kelas Madam Gojes (Mdm. Rozita) so kami ni disuruh la translate ala2 Google Translate tu untuk translate lagu Aishiteru yang Band Zivilia nyanyi tu. depa nyanyi kemain sedap dapat kat aku tudia lagi la sedap sampai retak dinding2 semua aku nyanyi. haha.

minggu ni sepatutnya dah masok minggu study week kami x payah ada kelas dah melainkan kelas ganti. mungkin lecturer aku ni dia nak uji kot sama ada kami ni mai ke tak kelas dia bila minggu2 macam ni. so dia buat la kelas. kemain lagi kami translate lirik tu. raga=basket la semua ada. tapi best. aku top five kot hasil pertolongan Google Translate bergerak. hui3. syhhhh.. DIAM!!!

so tadi dia bawak la cupcake yang dia buat bagi kat kami. dah la aku ngidam nak makan cupcake dia buat. so memang sedap la aku makan tadi. yang lebih kawan2 aku semua x mau. x lalu la. manis la. so apa lagi aku bedal je la semua kat aku. hehe. terima kasih madam yaa. tahun depan birthday saya nak tempah banyak2 boleh??? kasi free dah la. debush!!! hamek kau FREE!!! haha. bye.

sodapp bebeno!!

hasil bedalan aku.

3 comments:

cumigd said...

looks yummy=)

Cik Kasih said...

comeynye..nak satu!

MESSYSERABUT said...

cumigd : its really yummy. homemade mesti la sedap

cik kasih : nah ambek.. hehe