Saturday, January 14, 2012

it's cool

hello..

semoga semua ceria ja MS harapkan [cewahh] first thing MS nak ucapkan syukur sangat-sangat kepada Allah sebab MS now dah jadi uncle. suka sangat-sangat [dgn muka excited] semalam [hari jumaat] the baby was 'keluar' so mak MS msg cakap MS punya sis dah bersalin. gila best masa tu. syukur jugak sebab semua selamat. baby tu is baby girl. MS x kisah sebab tu my first anak sedara sebab yang second tunggu bulan February ni plak kakak MS yang kedua plak. excited lagi. nama belum cari lagi. sorry sebab MS x boleh nak letak gambar my anak sedara kat sini without the permission from her parents kan. but it's cool tau jadi uncle and my anak sedara call me as UNCLE. hehe.

itu tadi pasal anak sedara yang ni satu lagi lagi cool and awesome. MS dah mula pandai petik gitar ke code yang susah sikit [bagi MS la] MS belajar main lagu 'cinta muka buku'. boleh la sikit-sikit walaupun agak sumbang. haha. MS punya kawan yang ajar main. but he must be lots of patient to teach MS main gitar sebab otak MS ni lembab sikit bab muzik ni. kuikuikui. apapun harap la boleh ingat lagu ni sampai bila dan boleh main selancar mungkin. hehe.

boleh buat cover album x?? [berangan]

it's cool right??? haha
nota : credited to Ash Muhamad for the pics.

4 comments:

MESSYSERABUT said...

credit to Ash Muhamad tlg ambek gambar.. hehe.. visit his blog thisblogisforevermine.blogspot.com

fareha said...

hey, so-called junior. thanks for dropping by. your blog is nice.

btw, macho je pgg gitar tu.hahaaha

MESSYSERABUT said...

segan la sis ckp macam tu.. [tersipusipumalu] haha..

fareha said...

HAHAHAHAHA *big laugh*