Thursday, October 11, 2012

3 blogger kawan aku!

assalamualaikum dan salam blogwalking

entry kali ni aku nak perkenalkan kawan-kawan aku yang
mempunyai blog yang tersendiri. cewah!!!




dia ni pemilik blogspot DAHsyad! dan merupakan bakal guru bahasa inggeris. satu kampus dengan aku so we first meet during our orientation week. kira antara kawan baik yang pertama aku jumpa la when time first time aku kat kampus ni. kawan sampai sekarang ni. orang terengganu yang entah terus bertukar jadi orang london. the way he speak english pergh superb! tabik spring. tak caya jom pi belog dia. sampai ada yang takut nak communicate dengan dia. haha.




yenyen bukan nama sebenar dia tapi femes woo nama dia yang ni. so semua panggil dia yenyen termasuk aku. bakal guru bahasa inggeris jugak. hantu novel yang tak pernah aku jumpa! sanggup berhabisan untuk dapat novel terbaik. sebab tu blog dia pun berkisarkan novel. part paling best kalau time study all the notes boleh mintak kat dia. btw dia ni orang utara. family sangat friendly especially tok piah kesayangan dia. hehe. i wish tok piah will have her own blog one day. hahaha. 




hah tengok nak sebut nama pun aku dah bunyik macam arab arab sikit kan. siap dengung semua tapi dia bukan asal dari arab mahupun pakistan. haha. aku main hentam ja. orang utara tanah air jugak. DAN bakal guru bahasa inggeris jugak la kan. haha. dia ni nampak macam malas tapi bila exam cool ja. choiii betoi. rilex tapi dalam otak bergeliga. yang paling unik tentang dia ni satu selalu hilang barang! tinggal sana sini. aduh paling syok tinggal laptop dalam kelas. henpon. macam-macam la. tapi langsung tak kisah sampai orang lain yang tolong risaukan untuk dia. pelik tapi benar. 




p/s: baca post ni nampak macam aku tak socialize ja kan asyik kawan dengan budak TESL ja. eh tak lah aku kawan dengan semua orang sebab aku sayang semua orang. hehe. budak engineering, medic bla bla bla semua aku kawan! 
.
.
.
.
.
.

bye!

2 comments:

Arsyad Muhamad said...

u miss out one more person..hik2 :P

MESSYSERABUT said...

sapa eh????