Thursday, March 28, 2013

Colgate Optic White Model

assalamualaikum dan hi!

First time aku tengok iklan Colgate optic white then just realise aku layak tak jadi model iklan tu??? Kahkahkah...
Mau tak laku ubat gigi tu karang. Haha...


agak-agak layak ke tak ni???? *sila vote* kihkihkih... kak aku dah mula guna dan ini conversasi antara aku dengan kak aku:

aku : hang guna ubat gigi tu putih dak???? *muka curious nak tau*
kak : *muka ngenyih*
aku : biasa ja... *muka tak boleh belah*

nenek aku dulu-dulu guna arang lagi putih gamaknya.
so kawan-kawan jangan lupa gosok gigi.... 

bye!

twitter @MessySerabut | instagram : mohamad_hazwan | www.facebook.com/messyserabut

2 comments:

amal said...

Fuyoo retiss kot blog masuk majalah yuwols :P

MESSYSERABUT said...

OMG. not lah.