Thursday, March 21, 2013

Giveaway By Santai Leeza Sarawak

assalamualaikum dan salam malaysia!

JOM JOIN!!!

baru-baru ni Santai Leeza ni terjah kat komen blog aku pasal dia bagitau aku pasal blog aku jadi blog pilihan majalah remaja. so start dari situ la aku mula jengah blog dia. sebelum ni tak pernah kenal pun dia ni dan blog dia pun jadi blog pilihan remaja jugak untuk edisi 15 mac. fuyooo.. tahniah aku nak ucap kat dia dan thank you so much bagitau pasal blog aku tu. terharu ni... sempat lagi nak beli majalah tu untuk edisi 15 mac! cepat da[atkan satu copy. for free so sorry. :')

lagi satu apa kata jom kita pakat ramai-ramai join giveway blog santai leeza ni. boleh jugak kenal-kenal. tambah kenalan org kata. eceh... dan jangan lupa follow dia jugak! follow kita jugak tau. kihkihkih. nak jugak aku interframe. hahaha. jgn lupa join GIVEAWAY BY SANTAI LEEZA SARAWAK.

9 comments:

Diana Azis said...

Good luck.. semoga berjaya..join segmen yang sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

Leeza dayasari [santai leeza] said...

thx join... mekasih...

Dianaa said...

dari GA yg sama. good luck ^^
http://www.fatindiana.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Terima kasih ya join GIVEAWAY santai leeza......
boleh lihat senarai peserta di sini :
http://www.santaileeza.com/2013/03/senarai-peserta-giveaway-by-santai.html

Budak Kampung said...

dri segmen sme

BK lepak sini tau
http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

roslita thalib said...

hi dari segmen sama :)
http://karipapkensar.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.htm

Husna Izzati said...

dari GA yang sama, good luck ^^ http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

Halimaton Saadiah said...

dari GA yang sama :)

Diari Si Froggie said...

Aida datang sini terjah peserta GA by santai leeza sarawak :) Salam kenal En.Messy Serabut :P Hope sama2 bertuah..

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html