Sunday, July 8, 2012

Meet new friends

assalamualaikum and hello

hey i just love to make new friends and they are friends of my friends. last weekend i meet my new friends at Penang they hanging out with their folks friend. they are deeba, piqa and hasief. nice to meet you guys. yeah.. it was very happening. besh! aku dari rumah kakak aku and jumpa depa dekat 1st Avenue. kesian depa kena jalan cari aku. btw my friend beli new semi DSLR camera. i'm sooooo jeles!




as we reached at Queensbay Mall that was MAKAN TIME so kami pakat terjah Johny's Restaurant makan steamboat and i have Thai Pineapple rice with vanilla float. sedap wooo. for steamboat ada orang belanja. yay!!!! thanks Hasief!








lepas tu baru kami round Queensbay bajet macam nak rembat semua benda yang dekat situ. muahaha. bajet macam anak dato' yang sebulan parents bagi RM $$$$$$$.... haha..






kawan aku sempat rembat baju dekat Brand Outlet aku hanya dekat sambil menahan nafsu nak membeli belah! nasib aku ada aim tersendiri supaya tak ter'shopping' tanpa sebab. haha. bagus tak aku? aku hanya rembat buku sebijik ja. muka nerd sekejap!



habis cerita pasal tu. jom layan gambar Georgetown from my sis house. bila bosan time malam-malam tak boleh tido angkat camera snap sampai mengantuk! yang bawah tu time naik ferry. muahahaha. macam pelancong asing plak padahal naik feri selalu ja! =P







bye.

nota : sila comment jika ada typo!

4 comments:

Kyra said...

wey ! aku rasa macam nampak hang kat komtar kan ? -hanis :)

MESSYSERABUT said...

yeah you are tapi hang buat sombong nooo.. aku segan nak tegoq sbb mak hang ada time tu. hehe....

Kyra said...

bukan sombong :( aku takut nak tegoq..haha..ampon ampon

MESSYSERABUT said...

hahaha... tak pa.. lain kali tegoq2 la. hehe.