Wednesday, September 21, 2011

RAYA CELEBRATIONS TESLians

holla bloggers..

tonight (21/9/2011) we got raya celebration. meraikan pelajar2 TESL kat kampus aku ni. padahal orang lain dh x da mood raya lagi dah kami ni plak still dok sambut raya. curlass. dah la semua arrange last minute kan. agak kelam kabut la. tapi semua agak lancar berjalan. kalau berlari komfem berterabur kan. hehe. malam tu kami mesti la nak pakai baju raya kan. cun segak hensem kacak semua ada. kau hado? yang terover melaram pun ada dah macam nak attend anugerah juara lagu plak aku tengok. hua3.

dah kata raya konfem la kena ada makanan kan x kan nak tengok orang buat fesyen show ja kot. hik hik. comel macam kuda ja aku kewtawwa. haha. malam tu ada nasi goreng, bihun goreng, sate (wajib), puding, ketupat rendang (dah nama pon raya) air panas ada sejuk pon hada. ada jugak yang buat persembahan nyanyi lagu raya lagu syahdu menitis nitis air mata hah kalau dengar.

sebelum pi perlu la snap gambar dulu

korang lapar ya nah makan la puas2

yang girls pun sama semua melahap

kakak dan adik mana boleh berpisah kan. hehe

teme black angel ka???

aktiviti lepas makan perlu la bakar lemak bersama nasyid D'JAGUNG

x berapa nak hengat team nasyid ni tapi the best la setakat ni
cun wooohhh.. hehe with very nice hair style
tu la cerita raya tesl aku. style kenyang yg x berapa kenyang. ketawa mengilai kalahkan hantu raya. pontianak tengok pun dia cabut lari. hehe. tahun depan harap meriah lagi dari kali ni. syiok sikit. so sesapa yang nak buat jamuan x kesah la apa jenis jamuan jangan lupa invite aku komfem aku segera pi utk habiskan makanan. chill dan visit again. bye.

6 comments:

Miss Honeys Hasdi said...

huhu.. bestnye dia.. kat sini pon ade gak jamuan raya.. besok.. jum !! da invite nih.. hehe.. :p

MESSYSERABUT said...

okey!!! saya pergi okey.. hehe

cimOt said...

muka u macam familiar laaa..mcm member of mine kottt..

btw,nice to know u beb~~

MESSYSERABUT said...

hehe.. nice to meet you too.. pelanduk dua serupa kot.. hehe

fnaMaya said...

teyha ngn fuzah pon ade ea?? cool ~~

MESSYSERABUT said...

depa dua memang always cool.. kadang2 hot jugak. hua3.