Tuesday, February 7, 2012

DONE booked

hello..

tak tau plak nak start dengan apa untuk entry ni sebab banyak sangat nak cerita tapi tu la kan MS nak fixed kepada satu cerita je la. hah nak tau cerita pasal pa? sebenaqnya MS ngn kawan2 plan benda alah ni dah almost a year iaitu nak pergi bercuti ke Kota Kinabalu [bajet mcm nak ke overseas] kisah pa kan. gila excited. kau mampu? hari tu wah dah masuk elaun cepat2 save sikit untuk tiket. dah pulak tu naik MAS [Malaysia Airlines] curlass macam anak orang kaya kan. ye la kalau nak pergi overseas x mampu. mampu senyum dan tengok je harga tiket tu. kalau setakat jiran sebelah ni boleh la. [Sungai Golok] haha. tapi kepada yang nak tempah tiket flight better do it online because it will be cheapest than under agent. but for MAS la for others like Air Asia agak murah la. for MAS u can used Maybank2u or CIMB Clicks. [promote sikit]

then time cuti maulidur rasul hari tu kawan MS yang ter'over' excited macam MS jugak ni dah tempah tiket. harga x la mahal sangat sebab tempah time best deal kan. so kami yang nak pergi nnt dalam 7 orang tapi kalau MS bagitau nak pergi bila konfem buat semua orang gelak kan. haha. ye la maunya tak gelak nak pi tu bulan _ _  ni tapi tiket siap tempah dah. schedule masa kat sana nnti pun dah siap. apa2 ja la. siap awal boleh buat well prepared for exam kan. serius ayat bajet macam terajin la sangat nak study. haha. so maybe before pergi ke Kota Kinabalu we will be around here to jalan2 sambil makan angin. hehe. nak ikut pun boleh ja. hehe. insyallah kalau berjaya vacation yang kami rancang ni mungkin akan datang akan ke luar dari Malaysia pulak. [berangan sangat kuat la teringin gak nak ke London, France, Australia, NZ bla bla bla]

taking using SE TXT mobile phone

taking using BlackBerry Curve smartphone

nota : having new hobby that is collecting fridge magnet and travel. haha. but still keep to photography too. tak sabar nak pergi vacation dgn kawan2.

2 comments: