Wednesday, February 1, 2012

Another Coming

hello..

sapa yang datang plak ni??? hah. actually MS just get new niece. hari tu MS ada cerita kat sini yang MS dapat anak sedara kan. siap cerita bagai anak sedara MS called me what kan. semalam kakak MS yang nombor dua giving birth and dapat anak perempuan jugak kan. but it's okey je. she's fine and the baby too. so by this weekend MS will be back [walaupun baru je datang lepas cuti CNY] home untuk tengok anak sedara MS ni. lagipun MS dah janji dgn kakak MS yang sulong nak tolong bawa dia pergi hospital sebab her husband habis cuti already and dah balik shah alam. so sebagai adik yang bertauliah kena la bantu kan. terpaksa batal plan2 dengan kawan2.

MS really excited to see that newborn sebab kalau tak balik minggu ni alamatnya lepas kakak MS habis pantang la baru boleh tengok anak sedara MS tu sebab she'll going back to kelantan habiskan pantang kat her in-law house. hmm. congratulations to both my sister and brother-in-law for the baby. semoga dapat menjadi ibu dan bapa yang baik kepada keluarga dan semoga murah rezeki yang halal dimasa akan datang. for the photos MS can't publish it here. very sorry. nnt la biar that baby besar sikit. btw my first niece nama Nur Qaisara Zulaikha. yang kedua belum tau. baru je message my sister but she not well enough yet. padahal semalam baru sejam lepas bersalin MS message dia and she could reply my message pun. haha.

nota : MS kekok kot nak bahasakan diri 'uncle' hehe. btw when can i get my own baby?

1 comment:

MESSYSERABUT said...

my second niece name Nurhanis Insyirah