Wednesday, February 22, 2012

Naskah Cinta Rasullah

assalamualaikum and hello..


Naskah Cinta Rasulullah merupakan sebuah filem dakwah pendek yang mengisahkan kehidupan Aiman yang cuba untuk memahami hakikat sebenar erti CINTA. Dia terpaksa untuk menempuh seribu satu mehnah perjuangan. Berbaloikah memaknakan erti sebuah cinta pada makhluk jika rindu dan kasih Rasulullah S.A.W terhadap umatnya langsung tidak kita balas???

Anda juga boleh saksikan trailer filem pendek ini di laman Facebook dgn mengklik link ini.

nota : ini merupakan filem pendek pertama keluaran PGPI IPG Kampus Perlis. filem ini dilakonkan sendiri oleh pelajar-pelajar IPG Kampus Perlis.

3 comments:

Eazy Izzuddin said...

adakah filem ini akan di tayangkan seluruh Malaysia?
i want to watch it..
:D

MESSYSERABUT said...

sorry.. mybe not kot mungkin akan di upload dlm youtube.

syafa said...

salam. semalam ada tonton video ni masa ceramah kat ipg perlis. tapi sound tak clear sgt.. nt upload full version kat utube ya.. nak tgk lagi sekali. honestly sgt tersentuh dgn jalan cerita tu.. =)