Thursday, August 25, 2011

DAY 25: RAMADHAN STORY (last day entry for this)


assalamualaikum..

sedih plak bila tengok tajuk tu sebab this was my last entry for my "ramadhan story" for this year. its so sad to leave my diary-like story. i cant continue update for this because i have no wifi at home. thats why this was my last entry for this. lagipun ni merupakan malam terakhir aku kat kampus sebelum aku pulang utk berhari raya kat kampung. kat rumah pun bleh update tapi kena keluar cari KFC la. bertuah la nak keluar siang2 lepak kat kfc or kedai mamak. nak cari mampos kang x pasal2 kena masok lokap aku. haha. based on the day hari ni dah dua puluh lima hari kita puasa kan. tinggal lagi empat hari +- nak sambut raya. can't wait to go back home. actually malam ni pun dah ada kawan2 aku yang balik. kereta kat parking lot pon dah kering. haha. so malam ni malas la nak cerita pasal sahur or berbuka. malam ni nak cerita pasal hari raya. best kan kalau dapat sambut raya dengan family. syok sangat. masa kecik2 dulu lagi best sebab bleh kutip duit raya banyak2. kadang2 sampai RM200++ wah kira gila banyak dah la masa tu siap boleh simpan bank lagi you. kau mampu??? tapi sekarang kalau raya nak ambik duit raya orang bagi pun rasa segan malu2 singa gitu. biasa la dah besar. heehee. padahal bedal semacam ja. tapi sekarang kalau raya dah x nak pikir pasal duit raya lagi cuma nak fikir time raya la nak gather family dan kawan2 lama. best kan. so untuk entry seterusnya tunggu la sampai lepas raya baru akan terupdate aku punya blog ni. di kesempatan ni aku nak susun jari jemari aku nak mintak ampun dan maaf andai entry2 atau perlakuan aku telah mengguris hati semua orang yang kunjung blog aku. dan nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI raya puas2 okey. lepas raya kita pulun study untuk final foundation plak. hehe. bye.

kalau orang lain mampu buat video aku buat benda lah ni ja. hehe :"P

2 comments:

Miss S.F.S said...

at least dapat buat kad (:

SHR & MZDB ! XD

MOHAMAD HAZWAN said...

hehe.. happy eid day..